Togg Türkiye’nin otomobili fiyatı netleşti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir ülkemizde var olan, yerli araç girişimi meyvelerini geçtiğimiz aylarda vermiş ve yollarda test sürüşlerinde görmeye başlamıştık.

Milli ve yerli markamız TOGG elektrikli araç, önceleri satın alınan SAAB platformu üzerine petrol yakıtlı olarak düşünülmüş, sonrasında ise elektrikli araç olarak tekrar geliştirilmeye başlanmıştı.

Yine geçtiğimiz aylarda, bir otomobilden çok teknolojik bir ürün olarak lanse edilen TOGG platformları, özellikle cep telefonu işlemcisi olarak tanıdığımız Qualcomm SnapDragon markasının, otomotiv sektörüne yönelik altyapısı ile sunulacağını öğrenmiştik.

2023 yılına geldiğimizde, Trumore isimli mobil uygulamanın açıldığı TOGG araçların buradan sipariş edilebileceği de duyurulmuştu.

Günümüzde yani 14 Mart 2023’de ise, TOGG araçların ön siparişi ve fiyatları netleşti.

Togg T10X modeli 953 bin TL’den başlayan fiyatı duyuruldu. Üzerinde bulunan batarya kapasitesine göre menzil değişmekte ve aracında donanıma göre fiyatları değişmekte.

Togg T10X modelinin, V1 RWD standart menzil olanı 953 bin TL, V2 RWD standart menzil versiyonu 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil versiyonu ise 1 milyon 215 bin TL fiyatlandırmaya sahip olacak.

Ön sipariş sürecinin 16 – 27 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtilmiş.

TOGG web sitesi www.togg.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Togg Türkiye’nin otomobili fiyatı netleşti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Önemli Tarihler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!